Administratie is de basis

Een volledige en accurate administratie als startpunt voor verbetering

Wanneer wij starten met een samenwerking richten we ons in eerste instantie op uw administratie. En waar nodig gaan we deze verbeteren, digitaliseren en verder automatiseren. Dit doen we vanuit onze controllers expertise. Een actuele en goed ingerichte administratie verschaft u en ons namelijk het noodzakelijke inzicht in de financiële resultaten van uw bedrijfsactiviteiten. De administratie is het fundament waarop wij uw organisatie samen met u laten groeien. Meer inzicht, betere prestaties is niet voor niets onze slogan.

Indien gewenst nemen wij het voeren van de financiële administratie van u over. Of doen we dat gedeeltelijk. Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Wij maken gebruik van i-Muis Online, de administratieve software van King Software. Maar dat is niet noodzakelijk. Het doel is altijd om de administratie zodanig in te richten dat u op basis hiervan een goed inzicht krijgt in de financiële resultaten en prestaties van uw organisatie. Stuurinformatie gericht op uw bedrijfsvoering. Daarbij houden we het graag eenvoudig, maar wel zoveel mogelijk digitaal en geautomatiseerd.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Toekomstige samenwerking begint met kennismaken. En dat doen we graag persoonlijk. Belt u ons gerust voor een eerste oriënterend gesprek. Of neem contact op per e-mail.