Over ons

Welkom! Fijn dat u belangstelling toont in onze dienstverlening. Mijn naam is John Frencken, eigenaar van en de drijvende kracht achter Harlindis Adcore B.V. Ik vertel u graag wat onze drijfveren zijn. 

Ik heb Adcore+ opgericht met als doel om kleine tot middelgrote mkb-bedrijven te helpen. Wat mij raakt zijn organisaties die worstelen met het in control krijgen van de bedrijfsvoering. Het overzicht en het inzicht in resultaatdoelen ontbreekt nogal eens. Ik wil organisaties helpen het inzicht en de focus te vergroten. De bedrijfsvoering versterken, organisaties minder kwetsbaar maken en bijdragen aan betere prestaties. 

Controlling heeft mijn passie. Ik haal er plezier en voldoening uit om organisaties en bedrijven echt vooruit te zien gaan! Sinds 2004 heb ik als management consultant of als interim manager vele organisaties geholpen op dit vlak. Onze dienstverlening past daar precies bij.

We zijn een sparringspartner voor de directie van veel MKB-bedrijven. We adviseren op tactisch en strategisch niveau. Daarbij streven we er naar om zaken te vereenvoudigen en professionaliseren. Meer inzicht, betere prestaties is ons motto! 

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking.

John Frencken

Het Adcore+-team neemt u graag werk uit handen en zorgt zo voor een actuele, volledige en kloppende administratie.  De basis voor verdere verbetering wordt zo gelegd!

Wouter Grootjans, financial controller

Heidi Peters, allround administratief medewerker

heide peters

Rapporteren om te verbeteren

Om uw organisatie te laten groeien  is meestal meer inzicht nodig en een hogere mate van professionaliteit. Onze methode zorgt daarvoor. 

Natuurlijk heeft u hierbij de juiste tools en rapportages nodig. Wij adviseren u graag en onderscheiden ons met onze persoonlijke en professionele aanpak.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Toekomstige samenwerking begint met kennismaken. En dat doen we graag persoonlijk. Belt u ons gerust voor een eerste oriënterend gesprek. Of neem contact op per e-mail.